• page_banner

Kabar

  • Carane nambah padhange lampu solar

    Carane nambah padhange lampu solar

    Cara kanggo nambah padhange lampu solar: Kaping pisanan, nginstal panel solar ing wilayah ngendi cahya wis murup kanggo mesthekake limang kanggo enem jam wektu katerangan srengenge, liyane cahya digunakke, sing luwih dhuwur padhange lampu.Kapindho, sirah lampu ing njero solar ...
    Waca liyane
  • Suwene umur lampu jalan surya

    Suwene umur lampu jalan surya

    Penjualan lampu jalan surya mundhak kanthi cepet, lan akeh wilayah deso nganggep lampu jalan surya minangka pilihan penting kanggo lampu ruangan.Nanging, isih akeh wong sing kuwatir babagan umur layanan, mikir yen iki minangka produk anyar, teknologi kasebut durung dewasa, lan ...
    Waca liyane
  • Carane lampu solar ngontrol wektu cahya

    Carane lampu solar ngontrol wektu cahya

    Panganggone lampu solar trep banget, utamane kanggo wong sing mlaku ing wayah wengi.Nanging ngerti rincian panggunaan lampu solar.carane lampu solar ngontrol wektu cahya.Umume ana telung cara kontrol kanggo kontrol lampu solar, yaiku kontrol wektu, kontrol cahya, lan ...
    Waca liyane
  • Carane tuku lampu solar?

    Carane tuku lampu solar?

    Cara tuku lampu solar: 1. Sel surya: Fungsi utama sel surya yaiku ngowahi energi cahya dadi listrik, fenomena sing diarani efek fotovoltaik.Ing antarane akeh sel surya, sing luwih umum lan praktis yaiku silikon monocrystalline, polysilicon lan silikon amorf.Ing ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih sumber cahya saka lampu werna solar

    Cara kanggo milih sumber cahya saka lampu werna solar

    Kita kabeh ngerti yen tren pembangunan lampu jalan surya banget galak, lan akeh panggonan wis ngganti lampu werna tradisional karo lampu werna solar, ing tangan siji, amarga lampu werna solar nyimpen dhuwit lan alangan, ing tangan liyane, amarga solar werna. lampu ngirit energi lan lingkungan...
    Waca liyane
  • Sekawan standar kualitas kanggo desain lampu stadion

    Sekawan standar kualitas kanggo desain lampu stadion

    Kanggo stadion modern, ora mung bangunan sing kudu ayu lan loman, nanging uga macem-macem peralatan olahraga sing lengkap Lan mbutuhake lingkungan cahya sing apik, yaiku, kudu duwe katerangan lan padhang sing cocog lan seragam, becik. werna cahya, telung dimensi ...
    Waca liyane
  • Napa Lampu Jalan LED Solar Kudu Dipromosikan?

    Napa Lampu Jalan LED Solar Kudu Dipromosikan?

    Masalah apa ing donya saiki sing kudu digatekake?Iku masalah lingkungan.Yagene masalah lingkungan muncul?Amarga manungsa tansah nindakake apa wae sing dikarepake, mbuwang akeh sumber daya ing alam, lan ing proses kasebut akeh sampah ...
    Waca liyane
  • Kawruh Umum babagan lampu jalan surya

    Kawruh Umum babagan lampu jalan surya

    Ringkesan Energi surya minangka sumber energi ijo sing ora bisa entek, resik, bebas polusi lan bisa dianyari.Panggunaan pembangkit tenaga surya, kebersihan sing ora ana tandhingane, safety dhuwur, energi sing relatif ekstensif lan cukup, umur dawa lan bebas pangopènan lan sumber energi konvensional liyane ora duwe ...
    Waca liyane
  • Apa faktor sing nemtokake kualitas lampu olahraga?

    Apa faktor sing nemtokake kualitas lampu olahraga?

    Gumantung ing desain sistem, pangurangan fluks luminous minangka proses normal, nanging bisa diabaikan.Nalika fluks padhang sudo alon banget, sistem tetep ing kondisi apik tanpa pangopènan dawa.Dibandhingake karo akeh sumber lampu liyane sing digunakake, lampu LED mesthi luwih apik ...
    Waca liyane
  • Apa sing kudu digatekake nalika nginstal lampu jalan solar

    Apa sing kudu digatekake nalika nginstal lampu jalan solar

    Lampu jalan surya minangka jinis lampu jalan sing resik anyar, sing akeh digunakake ing babagan lampu listrik umum kanthi stabilitas, keamanan lan panggunaan.Instalasi lampu jalan surya lan lampu jalan biasa duwe beda tartamtu, pisanan kudu pour pondasi, lan ...
    Waca liyane
  • Pentinge lampu stadion bal-balan, kenapa stadion bal-balan kudu milih lampu profesional?

    Pentinge lampu stadion bal-balan, kenapa stadion bal-balan kudu milih lampu profesional?

    Kanggo saiki, ekonomi sing saya nyenyet lan kecepatan urip ndadekake saben wong kudu ngeculake tekanan dhewe kanthi macem-macem cara, kayata olahraga lan pariwisata.Nanging dibandhingake karo lelungan, luwih akeh wong milih ngeculake tekanan liwat olahraga, sawise kabeh, iki sing paling trep lan luwih ec ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane ngerti paramèter lampu stadion kanthi jero?

    Kepiye carane ngerti paramèter lampu stadion kanthi jero?

    Cahya, kita sesambungan karo saben dina, banget akrab, nanging kanggo mangerteni cahya, kanggo akeh wong, iku kawruh fisik abstrak.Nyatane, aplikasi cahya luwih menarik.Contone, ana cahya tanduran sing bisa nyepetake wutah tanduran ing specia ...
    Waca liyane
  • Telung pratondho dhasar lampu lapangan basket

    Telung pratondho dhasar lampu lapangan basket

    Kaping pisanan, kita kudu ngerti telung pratondho dhasar cahya lapangan basket: illuminance, illumination uniformity, lan glare.1. Illuminance Saliyane kanggo mesthekake kinerja normal saka atlit lan pangadilan akurat dening wasit, illuminat cukup ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngukur umur layanan LED?

    Kepiye cara ngukur umur layanan LED?

    Umur LED ora bisa diwilang nggunakake cara pangukuran lampu tradisional, lan nalika nguji umur LED, ora ana sing bakal tetep lan ngenteni nganti mandheg.Dadi 50.000 jam sing legendaris mung minangka perkiraan eksperimen lampu LED.LED tahan amarga ora ngasilake fil...
    Waca liyane
  • Napa milih UNIKE Outdoor Area High Mast LED Light?

    Napa milih UNIKE Outdoor Area High Mast LED Light?

    1. UNIKE kutub ndhuwur dhuwur mast mimpin banjir cahya khusus dirancang kanggo cahya stadion gedhe utawa cahya lapangan ruangan, iku nduweni desain sorotan amba cilik karo 5050SMD daya dhuwur lamp manik, ngasilaken ing kemampuan seng nembus kuwat, bisa project Ultra-dawa jarak, kurang ilang cahya ing udara lan ...
    Waca liyane
  • Pambuka Cahya Surya nganggo Kamera (Versi Pemantauan)

    Pambuka Cahya Surya nganggo Kamera (Versi Pemantauan)

    1. Ringkesan Produk Lampu banjir solar iki minangka produk sing dipatenake, dirancang kanggo nyedhiyakake layanan pencahayaan lan keamanan terpadu kanggo pangguna.Kita wis ngliwati pirang-pirang sertifikasi internasional kayata CE lan UL. Kauntungan utama produk kita kalebu: "Monitor definisi tinggi", ̶...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3