. China 300w lampu super padhang 20w 50w 110w 100w 150w 200w dipimpin + dalan + lampu 100 watt 50 wat 60 watt dipimpin lampu jalan omah Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

300w lampu super padhang 20w 50w 110w 100w 150w 200w led+lampu+jalan+lampu 100 watt 50 wat 60 watt led lampu jalan perumahan


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
2700-6500k, Putih Murni
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
130, 140
Indeks Rendering Warna (Ra):
70
Dhukungan Dimmer:
YA
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX
Umur (jam):
70000
Sumber cahya:
LED
Tegangan Input (V):
AC85-277V
Fluks Luminous Lampu (lm):
35000LM
CRI (Ra>):
70
Suhu kerja (℃):
-30 – 60
Rating IP:
IP66
Sertifikasi:
ce, RoHS, Saa
Garansi (Taun):
5
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
UNIKE
Nomer Model:
UNK-ST250F dipimpin lampu jalan
Sudut Beam (°):
80 ° * 150 ° kanthi polarisasi 30 °
Aplikasi:
DALAN
warna:
Abu-abu peteng
Sumber Daya:
AC
Bahan Body Lampu:
Aluminium Alloy Kab
Sumber cahya LED:
USA Lumileds
tembung kunci:
250w dipimpin lampu jalan outdoor IP66 Waterproof
Pilihan Daya Lampu:
50/80/100/120/150/200/250/300W/350W
Chip LED:
SMD 3030 LUMIL
Merk Driver:
MEANWELL utawa driver kualitas sing padha
CCT:
2700K / 3000K / 4000K / 5000K / 5700K / 6000/6500
Sudut Beam:
80 ° * 150 ° kanthi polarisasi 30 °
Umur Kerja (Jam):
70000
Efikasi Luminous (lm/w):
140


lampu super terang 20w 50w 110w 100w 150w 200w led+jalan+lampu 100 watt 100w cree led lampu jalan guangdong

Ngirit panggunaan energi lan minimalake panggantos lampu kanthi lampu jalan LED sing awet, atraktif, lan tahan suwe.Lampu panggantos LED dalan sing dirating IP65 iki dibangun nganggo komponen lan driver LED sing berkualitas tinggi lan dilindhungi saka bledug lan kelembapan kanthi segel silikon lan sambungan anti banyu.Omah aluminium ekstrusi kanthi tugas abot kanthi sirip individu dadi panyimpen panas gedhe sing cepet ngilangi panas kanggo ngluwihi umur sirkuit.Lensa unik sing ngilangi kabutuhan bayangan reflektor kanggo ngontrol sudut sinar menehi lampu panggantos LED iki tampilan berteknologi tinggi sing menarik.Lampu jalan UNIKE iki standar kanthi ukuran 150°x80° kanthi sudut sinar polarisasi 30°.krenjang gampang-instal kasedhiya kanggo soyo tambah imbuhan amba.


 

Deskripsi Produk

Garansi 5 Taun Shenzhen kualitas dhuwur ruangan 250 watt dipimpin lampu jalan


 Hubungi kita kanggo rincian liyane!!

 

Keuntungan Utama UNIKE: Garansi 5 Taun Shenzhen kualitas dhuwur outdoor 250 watt dipimpin lampu jalan

v High efficiency Tai Wan Tegese Inggih Driver

v Kripik Lumileds High Quality 3030 2D

v Independent Modul desain heat sink kanggo pangopènan arang banget (aspek safety & biaya)

v IP66 anti banyu Rated

v voltase input Universal saka AC90-305V

v voltase operasi Safety saka DC24-DC46V

v Lulus tes voltase dhuwur 4000V dening TUV&ETL

v Voltage Leakage kurang saka 10V sajrone operasi 

v Ora ana UV utawa IR ing sinar

v Struktur awet & kinerja stabil

v Dibandhingake karo lampu halida Metal tradisional bisa ngirit energi 60% -70%.

v Ora lampu kilat, wiwitan cepet

v Sink panas Aluminium Vertikal, entuk manfaat desain kothong kanggo boros panas

v CE/RoHS persetujuan




 

Spesifikasi Utama UNIKE: Garansi 5 Taun Shenzhen kualitas dhuwur ruangan 250 watt dipimpin lampu jalan

 

Daya Input 50w 80w 100w 120w 150w 200w 250w 300w
Model UNK-ST050F UNK-ST080F UNK-ST100F UNK-ST120F UNK-ST150F UNK-ST200F UNK-ST250F UNK-ST300F
Jumlah Modul 1 2 2 3 3 4 5 6
LED Qty 56 bêsik 112 pcs 112 pcs 168 pcs 168 pcs 224 pcs 280 pcs 336 pcs
Lumen > 7000lm > 11200lm > 14000lm > 16800lm > 21000lm > 28000lm > 35000lm > 42000lm
NW 2,5kg 3,3kg 3.4KGS 4,1kg 4,1kg 4, 9kg 5,6kg 6, 8kg
GW 3,0kg 3 ,9kg 4,0kg 4, 8kg 4, 8kg 5,7 kg 6,4kg 7,7 kg
Ukuran Lampu (cm) 334*258*100 423*258*100 423*258*100 423*258*100 423*258*100 512*25*100 601*258*100 690*258*100
Ctn ukuran (cm) 42*36*19 49*36*19 49*36*19 55*36*19 55*36*19 64*36*19 72*36*19 80*36*19

 


 


 

 

Aplikasi Utama UNIKE: Garansi 5 Taun 250w LED lampu sorot luar ruangan

220V Voltage lan IP65 Protection Level die cast aluminium 80w dipimpin lampu jalan

Digunakake akeh ing dalan negara, dalan tambahan, jembatan, dalan utama, dalan gedhe, taman, taman, wilayah omah, wilayah industri, lsp.



 

Kontrol Kualitas UNIKE: Garansi 5 Taun 250w LED lampu sorot luar ruangan

  • a) Sadurunge pesenan UNIKE mimpin lampu jalan kanggo dikonfirmasi, kita kudu mriksa bahan & suhu warna kanthi sampel sing kudu ketat.
  • b) Kita bakal nglacak fase produksi sing beda saka wiwitan.
  • c) Saben lampu LED qualiy dicenthang & di resiki sadurunge packing.
  • d) Sadurunge pangiriman klien bisa ngirim siji QC utawa titik pihak katelu kanggo mriksa quaity.
  • e) Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu klien nalika ana masalah

UNIKEWorkshop: Garansi 5 Taun 250w LED lampu sorot luar ruangan

 


 

UNIKEAgingTest: Garansi 5 Taun 250w LED lampu sorot luar ruangan


 

Produk sing gegandhengan



 

Lampu jalan LED UNIKE Pengiriman:

1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door;
2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch, kanggo FCL;Penerimaan Bandara / Pelabuhan;
3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake;

4. Wektu Pangiriman: 3-7 dina kanggo conto;5-25 dina kanggo barang batch.

Informasi Perusahaan
Sadurunge lan sawise dodolan ing layanan wektu 7/24, welcome kanggo hubungi kita kapan wae!

Supplier solusi Lampu Profesional!

UNIKE Technology Limitediku perusahaan Hongkong diduweni kang dumunung ing Ban'an District, Shenzhen, China, kalebu area saka sakabehe 2919 meter persegi, lan lokakarya anyar kita bakal rampung rauh ing pungkasan taun kang bakal dadi 6000 meter persegi.
Kita fokus ing lampu industri sing dipimpin kualitas dhuwur, kayata lampu LED High Bay, lampu Tunnel LED, Lampu Banjir LED, Lampu Batten LED, lampu jalan LED lan produk liyane sing gegandhengan.Kita uga bisa nyedhiyakake solusi omah lan aksesoris lampu sing dipimpin miturut panyuwunan.Umume produk kita yaiku CE, RoHS, PSE SAA lan DLC disetujoni.
Kita duwe kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi, kalebu kontrol bahan sing bakal teka, pemantauan kualitas ing proses, inspeksi metu lan tes relatif.Insinyur kita duwe pengalaman LED luwih saka 10 taun lan tim dodolan sing dipercaya bakal nyedhiyakake produk lan layanan teknis sing bermutu kanggo njamin pengalaman bisnis sing nyenengake.
Kajaba iku, kita bisa netepake kontrol AQP lan SPC adhedhasar syarat pelanggan.Kabeh iki ngidini kita njamin kepuasan pelanggan.


FAQ
FAQ
Garansi Lampu LED UNIKE:
Kita nindakake babar pisan ora saka tembung jaminan utawa kertas, nanging saka kapercayan kualitas lan tanggung jawab kanggo pelanggan
—–(1) Yen driver gagal, kita bakal ngirim driver anyar.
—–(2) Yen LED gagal, kita bakal ngirim LED anyar.
—–(3) Alasan ora jelas, kita bakal ngirim set anyar lengkap.

FAQ kanggo Lampu LED UNIKE:

Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo Lampu LED?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu timbal kanggo Lampu LED sampeyan?
A: 1 ~ 50pcs (3 dina) 51 ~ 200pcs (7 dina)201 ~ 100pcs (10 dina)> 1000pcs (Perjanjian)

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan Lampu LED?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye cara ngirim Lampu LED lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo Lampu LED?
A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu pelanggan konfirmasi conto lan ngirim pembayaran kanggo pesenan resmi.
Akhire kita ngatur produksi.

 
Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk Lampu LED?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 3-5 taun kanggo produk kita.

Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.3%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita