. China 50w 100w 150w 200w 250w 300w 400w 500w 600w linear dipimpin dhuwur bay cahya Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

50w 100w 150w 200w 250w 300w 400w 500w 600w linear dipimpin lampu teluk dhuwur

Ngirit panggunaan energi lan nyuda panggantos lampu kanthi lampu teluk dhuwur LED sing tahan lama, atraktif, lan tahan suwe.Lampu panggantos LED linear linear dhuwur IP65 iki kanthi lumen dhuwur 130lm / w dibangun kanthi komponen lan driver LED kelas donya lan dilindhungi saka bledug lan kelembapan kanthi segel silikon lan sambungan anti banyu.Omah aluminium ekstrusi kanthi desain konveksi udara berongga 3D tumindak minangka sink panas massive kanthi bobot minimal sing cepet ngilangi panas kanggo ngluwihi umur sirkuit.Lensa unik sing ngilangi kabutuhan bayangan reflektor kanggo ngontrol sudut sinar menehi lampu panggantos LED iki kanggo HID tampilan berteknologi tinggi sing menarik.Lampu teluk dhuwur dilengkapi standar kanthi sudut sinar 60 ° * 120 °, lensa 30 ° / 60 ° / 90 ° / 30 ° * 70 ° / 60 ° * 90 ° kasedhiya kanggo cahya sing luwih fokus.


Detail Produk

Tag produk

Deleng video lampu iki: https://youtu.be/9DdtkalZCDo

Rincian cepet

Suhu Warna (CCT): 2700-6500
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 130
Garansi (Taun): 5-Taun
Indeks Rendering Warna (Ra): >70
Sertifikasi: CE RoHS EMC LVD
Nomer Model: UNK-LL**A
Suhu kerja (℃): -30-40
Umur Kerja (Jam): 70000
Sudut Beam (°): 30°/60°/90°/30°*70°/60°*90°/60°*120° opsional
Tegangan Input (V): AC90 ~ 305V, 50/60Hz
Lamp Body Material: Aluminium Alloy
Rating IP: IP65, IP66 Waterproof
Aplikasi: Gudang, gudang, parkir njero ruangan, pabrik
Dhukungan Dimmer: Opsional
Chip LED: SMD 3030 LUMILIDS
Merk Driver: Mean Well/INVENTRONICS/SOSEN/Lifud/DONE/UNIKE driver kualitas

50w 100w 150w 200w 250w 300w 400w 500w 600w linear dipimpin lampu teluk dhuwur

Model# daya Modul
Qty
LED Qty
(pcs)
lampu
Ukuran / MM
Packing
Ukuran/CM
GW
(kg)
sopir
UNK-LL50A 50W 1 Modul 56 bêsik 353*115*144 39*18*21 2,3 kg UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL100A 100W 2 Modul 112 pcs 620*115*144 67*18*21 3,5 kg UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL150A 150W 3 Modul 168 pcs 887*115*144 94*18*21 4,5 kg Tegese Inggih / UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL200A 200W 4 Modul 224 pcs 1154*115*144 120*18*21 4,7 kg Tegese Inggih / UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL250A 250W 5 Modul 280 pcs 1421*115*144 150*18*21 5,6g Tegese Inggih / UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL300A 300W 6 Modul 336 pcs 947*230*173 100*30*24 6, 9g Tegese Inggih / UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL400A 400W 8 Modul 448 pcs 1218*230*173 126*30*24 11,5 kg Tegese Inggih / UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL500A 500W 10 Modul 560 pcs 1481*230*173 155*30*24 13,6kg Tegese Inggih / UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA
UNK-LL600A 600W 12 Modul 672 pcs 1748*230*173 180*30*24 16,9 kg Tegese Inggih / UNIKE Driver karo
CE, CB, TUV, SAA

daya dhuwur linear dhuwur bay cahya

 

v High efficiency Tai Wan Tegese Inggih Driver

v Kripik Lumileds/CREE Kualitas Tinggi, nganti 130lm/watt, standar CRI>80, LM80

v IP65 anti banyu Rated

v Tegangan input universal saka AC90-305V, 50/60Hz

v Desain modul, gampang disassemble, ukuran cilik

v Sudut opsional kanthi macem-macem lensa distribusi cahya

v Bahan alloy bobot entheng lan teknologi penyemprotan berteknologi tinggi, omah ora tau karat lan ora karat.

v Pemasangan suspensi / pemasangan krenjang nyukupi sebagian besar syarat.

v voltase operasi Safety saka DC24-DC46V

v Voltage Leakage kurang saka 10V sajrone operasi

v Pangopènan sing murah banget (aspek safety & biaya)

v Struktur awet & kinerja stabil

v Dibandhingake karo lampu halida Metal tradisional bisa ngirit energi 60% -70%.

v Vertikal Aluminium heat sink, entuk manfaat kanggo boros panas

v CE/RoHS persetujuan

V Fungsi Smart: 0-10V Dimming, sinyal PMW, Timing opsional

100W linear dhuwur teluk cahya

Kurva Iluminasi

gudang dipimpin lampu teluk dhuwur
gudang linear dipimpin lampu teluk dhuwur

Cara Instalasi

150W linear mimpin teluk dhuwur
rega gudang linear dhuwur bay cahya

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita