. China China kualitas dhuwur CE ROHS Sertifikasi cahya 50w 100w 150w 150w 300w 500w dipimpin banjir cahya Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Cina kualitas tinggi CE ROHS Sertifikasi pencahayaan 50 w 100 w 150 w 150 w 300 w 500 w dipimpin lampu banjir


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
5000K (Daylight), putih kelangan / putih murni / putih anget
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
120, 130
Indeks Rendering Warna (Ra):
70
Dhukungan Dimmer:
YA
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX
Umur (jam):
40000
Wektu kerja (jam):
6-8
Tegangan Input (V):
AC 165-265V
CRI (Ra>):
70
Sudut Beam (°):
60 ° / 90 ° / opsional
Umur Kerja (Jam):
40000
Bahan Body Lampu:
Aluminium Alloy Kab
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
CCC, ce, EMC, LVD, RoHS, Saa, SASO
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
Lampu sorot UNIKE ip65
Nomer Model:
Lampu sorot UNK-FL200G1 ip65
Aplikasi:
Stadion Olahraga, Area ruangan, Taman, ruangan ruangan / dalan / dalan / banjir / lampu trowongan
Sumber cahya:
LED
Fluks Luminous Lampu (lm):
130lm/w, 13000
Suhu kerja (℃):
-35~50
Garansi (Taun):
3-Taun
Chip LED:
Lumileds SMD 3030
Merk Driver:
Tegese apik utawa driver kualitas sing padha
CCT:
2700K / 3000K / 4000K / 5000K / 5700K / 6000/6500
Jumlah LED:
64pcs kanggo 50w
Sudut Beam:
60 ° / 90 ° / 120 ° opsional
Sumber cahya LED:
SMD3030 Lumileds
 


Cina kualitas tinggi CE ROHS Sertifikasi pencahayaan 50 w 100 w 150 w 150 w 300 w 1000 w dipimpin lampu banjir



 
 
 

 

 


v Efisiensi dhuwur Tai WanTegese Supir Inggih

v Kualitas dhuwurLumileds / Kripik CREE 3030 2D, nganti 130lm/watt

v IP66 anti banyu Rated, IK08, 4KV / 10KV Surge nglindhungi

v voltase input Universal sakaAC90-305V, 50/60Hz

v voltase operasi Safety saka DC24-DC46V

v Lulus tes voltase dhuwur 4000V dening TUV&ETL

v Voltage Leakage kurang saka 10V sajrone operasi

v Pangopènan sing murah banget (aspek safety & biaya)

v Struktur awet & kinerja stabil

v Dibandhingake karo lampu halida Metal tradisional bisa ngirit energi 60% -70%.

v Ora ana lampu kilat, Ora ana RF, Ora ana radiasi ultraviolet

v Vertikal Aluminium heat sink, entuk manfaat kanggo boros panas

v CE/RoHS persetujuan

V Fungsi cerdas: 0-10V Dimming, sinyal PMW, Pilihan wektu, Sensor cahya

 

 

 

Produk sing gegandhengan


Informasi Perusahaan





FAQ
RFQ
Garansi Lampu LED UNIKE:
Kita nindakake babar pisan ora saka tembung jaminan utawa kertas, nanging saka kapercayan kualitas lan tanggung jawab kanggo pelanggan
—–(1) Yen driver gagal, kita bakal ngirim driver anyar.
—–(2) Yen LED gagal, kita bakal ngirim LED anyar.
—–(3) Alasan ora jelas, kita bakal ngirim set anyar lengkap.

FAQ kanggo Lampu LED UNIKE:

Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo Lampu LED?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu timbal kanggo Lampu LED sampeyan?
A: 1 ~ 50pcs (3 dina) 51 ~ 200pcs (7 dina)201 ~ 100pcs (10 dina)> 1000pcs (Perjanjian)

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan Lampu LED?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye cara ngirim Lampu LED lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo Lampu LED?
A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu pelanggan konfirmasi conto lan ngirim pembayaran kanggo pesenan resmi.
Akhire kita ngatur produksi.

 
Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk Lampu LED?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 3-5 taun kanggo produk kita.

Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.3%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.

Packing & Pengiriman


 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita