. China China supplier efisiensi dhuwur 130lm / w 5 taun babar pisan ruangan ruangan cahya banjir 200w dipimpin lampu proyektor Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Cina pemasok efisiensi tinggi 130lm/w garansi 5 tahun outdoor area banjir pencahayaan 200w dipimpin lampu proyektor


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX
Tegangan Input (V):
AC90-305V
Fluks Luminous Lampu (lm):
12899
CRI (Ra>):
70
Umur Kerja (Jam):
70000
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
BV, ce, EMC, LVD, RoHS, SASO
Garansi (Taun):
5
Panggonan Asal:
Cina
Jeneng merek:
Lampu proyektor led UNIKE
Sumber cahya:
LED
Bahan Body Lampu:
Aluminium Alloy Kab
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
130
Pilihan Daya Lampu:
50/80/100/120/150/180/200/250/280/300W
Chip LED:
SMD 3030 LUMIL
Merk Driver:
Tegese apik utawa driver kualitas sing padha
CCT:
2700K / 3000K / 4000K / 5000K / 5700K / 6000/6500
Jumlah LED:
112 pcs
Sudut Beam:
30°/60°/90°/30°*70°/60°*90°/60°*120°
Faktor daya:
> 0.9
Aplikasi:
area ruangan / dalan / dalan / trowongan cahya

China suppliers efisiensi dhuwur ruangan ruangan cahya banjir 200w dipimpin lampu proyektor

Deskripsi Produk

Ngirit panggunaan energi lan nyilikake panggantos lampu kanthi lampu terowongan LED sing awet, atraktif, lan tahan suwe.Lampu panggantos LED terowongan IP65 iki kanthi lumen dhuwur 130lm / w dibangun kanthi komponen lan driver LED kelas donya lan dilindhungi saka bledug lan kelembapan kanthi segel silikon lan sambungan anti banyu.Omah aluminium ekstrusi lan sirip radiator tikel minangka sink panas massive sing cepet dissipates panas kanggo ngluwihi umur sirkuit.Lampu banjir teka standar kanthi sudut sinar 60 ° * 120 °, lensa 30 ° / 60 ° / 90 ° / 30 ° * 70 ° / 60 ° * 90 ° kasedhiya kanggo cahya sing luwih fokus.

 

 

v Efisiensi dhuwur Tai WanMaksude Inggihsopir

v Kualitas dhuwurLumileds / Kripik CREE 30302D, nganti 130lm/watt

v IP66 anti banyu Rated, IK08, 4KV / 10KV Surge nglindhungi

v voltase input Universal sakaAC90-305V, 50/60Hz

v voltase operasi Safety saka DC24-DC46V

v Lulus tes voltase dhuwur 4000V dening TUV&ETL

v Voltage Leakage kurang saka 10V sajrone operasi

v Pangopènan sing murah banget (aspek safety & biaya)

v Struktur awet & kinerja stabil

v Dibandhingake karo lampu halida Metal tradisional bisa ngirit energi 60% -70%.

v Ora ana lampu kilat, Ora ana RF, Ora ana radiasi ultraviolet

v Vertikal Aluminium heat sink, entuk manfaat kanggo boros panas

v CE/RoHS persetujuan

V Fungsi cerdas: 0-10V Dimming, sinyal PMW, Pilihan wektu, Sensor cahya

 

 

Spesifikasi

UNK-FL050F

UNK-

FL080F

UNK-

FL100F

UNK-

FL120F

UNK-

FL150F

UNK-

FL200F

UNK-

FL250F

UNK-

FL300F

Daya Input:

50W

80W

100W

120W

150W

200W

250W

300W

Sumber LED:

Lumileds Lumen Dhuwur / CREE 3030 2D

Merk Drive:

UNIKE kualitas dhuwur CE, CB, TUV, driver disetujoni SAA utawa TAI WAN MEAN WELL

Tegangan Input:

AC100-305V, 50/60HZ

Bahan omah:

Ekstrusi saka Aluminium

Ukuran Lampu (MM):

300*140*91

437*280*115

437*280*115

526*280*115

526*280*115

615*280*115

704*280*115

793*280*115

Jumlah LED (pcs):

56

112

112

168

168

224

280

336

Fluks cahaya (lm):

5550~5900

9280~9840

11100~11800

13920~14760

16650~17700

22200~23600

27750~29500

33300~35400

Suhu Warna:

2700K / 3000K / 4000K / 5000K / 5700K / 6000K / 6500K opsional

lumahing PCB:

Lapisan conformal

Rating IP:

IP65

Sudut Pandang:

30°/60°/90°/30°*70°/60°*90°/60°*120° Degree PC Lensa kanggo pilihan sampeyan

Umur:

70.000 jam

Garansi:

5 taun

NW(KG)/PC:

1.45KG

4,46kg

4,46kg

5,56KG

5,56KG

6,42kg

7,55KG

9.33KG

GW(KG)/Ctn:

2.25KG

5.50KG

5.50KG

6.60KG

6.60KG

7.60KG

8.80KG

10.65KG

Packing ukuran (cm)
1 pc / Ctn

34*18*13

58*38*22

58*38*22

66*38*22

66*38*22

75*38*22

84*38*22

91*38*22

Informasi Perusahaan

FAQ

Packing & Pengiriman



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita