. China Competitive rega padhange 150lm / w lampu putih 150w babak smd 100 watt 50w ufo mimpin dhuwur bay cahya Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Kecerahan harga kompetitif 150lm/w lampu putih 150w bulat smd 100 watt 50w ufo dipimpin lampu teluk tinggi


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
2700-6500K, 3000K / 4000K / 5000K / 5700K / 6500K
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
165lm/w
Indeks Rendering Warna (Ra):
70
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX
Tegangan Input (V):
AC100-277V
Fluks Luminous Lampu (lm):
16500
CRI (Ra>):
70
Suhu kerja (℃):
-20 – 40
Umur Kerja (Jam):
70000
Bahan Body Lampu:
Aluminium Alloy Kab
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
ce, EMC, LVD, RoHS
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
UNIKE ufo cahya teluk dhuwur
Nomer Model:
UNK-HB100S6 ufo dipimpin lampu teluk dhuwur
Aplikasi:
Pabrik gudang Stadion Olahraga
Sumber cahya:
LED
Garansi (Taun):
5-Taun
Jeneng produk:
100W ufo dipimpin lampu teluk dhuwur
Daya lampu:
100W teluk dhuwur dipimpin lampu
Chip LED:
LUMILEDS
Sudut Beam:
60/90/120 derajat
Merk Driver:
Lifud / DONE
Dimmable:
Dali/ 0-10V/ Zigbee
Faktor daya:
> 95%
omah:
Die - casting aluminium lan lensa PC
Daya kasedhiya:
100W 120W 150W 200W

Kecerahan harga kompetitif 150lm/w lampu putih 150w bulat smd 100 watt 50w ufo dipimpin lampu teluk tinggi

Spesifikasi



Kanggo diskon, hubungi kita

 

Produk sing gegandhengan

Informasi Perusahaan

kenapa milih kita?

Pujian pelanggan

Sertifikat kita

FAQ
FAQ
Garansi Lampu LED UNIKE:
Kita nindakake babar pisan ora saka tembung jaminan utawa kertas, nanging saka kapercayan kualitas lan tanggung jawab kanggo pelanggan
—–(1) Yen driver gagal, kita bakal ngirim driver anyar.
—–(2) Yen LED gagal, kita bakal ngirim LED anyar.
—–(3) Alasan ora jelas, kita bakal ngirim set anyar lengkap.FAQ kanggo Lampu LED UNIKE:

Q1.Bisa aku duwe supaya sampel kanggo LED ufoCahya Teluk Tinggi?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu timbal kanggo Lampu LED sampeyan?
A: 1 ~ 50pcs (3 dina) 51 ~ 200pcs (7 dina)201 ~ 100pcs (10 dina)> 1000pcs (Perjanjian)

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan Lampu LED?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye cara ngirim Lampu LED lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo Lampu LED?
A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu pelanggan konfirmasi conto lan ngirim pembayaran kanggo pesenan resmi.
Akhire kita ngatur produksi.

Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk Lampu LED?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desainQ7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 3-5 taun kanggo produk kita.Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.3%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.

S2 shenzhen lampu putih terang dimmable 150w perlengkapan bulat smd 100 watt 200w harga ufo led lampu teluk tinggi
S2 shenzhen lampu putih terang dimmable 150w perlengkapan bulat smd 100 watt 200w harga ufo led lampu teluk tinggi
S2 shenzhen lampu putih terang dimmable 150w perlengkapan bulat smd 100 watt 200w harga ufo led lampu teluk tinggi

>>> Klik kanggo njaluk diskon <<<


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita