. China darurat kabeh aluminium die-cast anyar solar mimpin banjir cahya Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

darurat kabeh aluminium die-cast anyar solar mimpin banjir cahya

Kaluwihan:

* Multi Power, Multi Lumen output Intelligent High kontrol plus remot kontrol tanpa biaya tambahan.
* Negara maju teknologi karet ring sealing seni ngidini kanggo lengkap banyu bukti segel ing Floodlight bisa digunakake malah ing lingkungan harshest.
* 12 Jam Output cahya sustainable nganti 3 kanggo 5 dina daya ing cilik saka udan dina
Instalasi gampang cepet lan gampang kanggo dipasang ing tembok lan dipasang.
* Apik banget 100 Lumens saben kinerja Watt
* Monocrystalline Silicone efisiensi maksimum Panel Surya kanthi daya 30% luwih gedhe lan umur 25 taun
* Baterai Lithium Iron Phosphate Grade A1 lan ramah lingkungan


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Aplikasi: Residential
Suhu Warna (CCT): 2700K -6500k opsional
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 100lm/w
Indeks Rendering Warna (Ra): 80
Tipe LED: LED
Proteksi: IP66
Reflektor: Plastik + Plating
Panutup: suket
Sertifikasi: Aluminium
Mode kontrol: remote control + APLIKASI
Lampu ukuran: 26*20*7 cm
Fungsi: muter musik

Tegangan Input (V): AC 110V ~ 220v (± 10%)

Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium

Umur Kerja (Jam): 50000

amba Beam: 110*90
Jumlah manik lampu: 130 pcs
Garansi: 5 taun
Umur (jam): 50000
Panel fotovoltaik: 5V/15W
kapasitas baterei: 12000

 

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: Multiple saka 5
Ukuran paket per batch: 43X37X44 cm
Bobot reged saben batch: 15.000 kg
Tipe Paket: Adjustable adaptor lampu jalan mounting bracket bahan dipimpin
1. Lebokake dhisik produk kasebut nganggo katun mutiara sing kandel lan lebokake produk kasebut menyang karton njero 2. Pungkasan sijine produk menyang karton njaba kanggo entuk proteksi ganda
1
2
3
5
6
7
Spesifikasi
jeneng
MJ-Aw60c
MJ-Aw100c
MJ-Aw200c
MJ-Aw300c
MJ-Aw500c
MJ-Aw600c
Bahan body lamp
Die-cast aluminium
Die-cast aluminium
Die-cast aluminium
Die-cast aluminium
Die-cast aluminium
Die-cast aluminium
Reflektor
Plastik + Plating
Plastik + Plating
Plastik + Plating
Plastik + Plating
Plastik + Plating
Plastik + Plating
Panutup
suket
suket
suket
suket
suket
suket
Ukuran awak lampu mm
22*171*7
26*21*7
31*24*7
34*27*8
38*31*9
39*31*9
Jumlah manik lampu pcs
24
39
50
72
95
95
Kapasitas baterei mah
6000
12000
18000
24000
30000
48000
Panel fotovoltaik
5V/12W(350x235)
5V/15W(350x290)
5V/25W(430x350)
5V/35w(580x350)
5V/40W(630x350)
5V/5oW(670x445)
wektu discharge
liwat 15 jam
liwat 18 jam
liwat 18 jam
liwat 18 jam
liwat 15 jam
liwat 15 jam
Discharge saiki
3.3V/1.2A
3.3V/1.8A
3.3V/2.7A
3.3V/3.8A
3.3V/4.8A
3.3V/6A

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita