. China Intelligence anti banyu 200w 150w baterei Die-cast aluminium solar streetlight Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Intelligence anti banyu 200w 150w baterei Die-cast aluminium lampu jalan solar


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
3000-6000K
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
130, 130lm / w dipimpin lampu jalan surya
Indeks Rendering Warna (Ra):
75
Dhukungan Dimmer:
YA
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, Instalasi Proyek
Sumber cahya:
LED
Tegangan Input (V):
12.8v
Fluks Luminous Lampu (lm):
2700-14400
CRI (Ra>):
75
Suhu kerja (℃):
-30°~50°
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
ce, RoHS, SASO
Garansi (Taun):
2
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
UNIKE
Nomer Model:
UNK-SL100K1
Sudut Beam (°):
70 ° * 140 ° kanthi 30 ° Polarisasi
Aplikasi:
dalan, taman, taman
warna:
Coklat, Putih
Sumber Daya:
Surya
jeneng produk:
kabeh ing siji mimpin cahya werna solar
Daya lampu:
100w
Merk keripik:
2835 smd kab
Jinis baterei:
18 Ah
Panel surya (daya maksimum):
5V/25W
Bahan body lampu:
Die Casting Aluminium Alloy
wektu pengisian:
6-7 jam (kanthi sinar srengenge cukup kuat)
Wektu cahya:
12 jam / dina, sustainable kanggo 3-5 dina udan
Mode kerja:
sensor cahya + timing + dimming

baterei lithium Die-cast aluminium lampu solar werna

 




 

 

Kaluwihan produk

 







 

 

 

Parameter produk

 



 

Entuk rega promosi

 

 

Proyek kita

 



 

Produk sing gegandhengan



 

Informasi Perusahaan




 

FAQ

 
Garansi Lampu LED UNIKE:
Kita nindakake babar pisan ora saka tembung jaminan utawa kertas, nanging saka kapercayan kualitas lan tanggung jawab kanggo pelanggan
—–(1) Yen driver gagal, kita bakal ngirim driver anyar.
—–(2) Yen LED gagal, kita bakal ngirim LED anyar.
—–(3) Alasan ora jelas, kita bakal ngirim set anyar lengkap.

FAQ kanggo Lampu LED UNIKE:

Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo Lampu LED?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu timbal kanggo Lampu LED sampeyan?
A: 1 ~ 50pcs (3 dina) 51 ~ 200pcs (7 dina)201 ~ 100pcs (10 dina)> 1000pcs (Perjanjian)

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan Lampu LED?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye cara ngirim Lampu LED lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo Lampu LED?
A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu pelanggan konfirmasi conto lan ngirim pembayaran kanggo pesenan resmi.
Akhire kita ngatur produksi.

 
Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk Lampu LED?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 3-5 taun kanggo produk kita.

Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.3%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.

Klik kanggo njaluk rincian liyane lan rega luwih apik!!!

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita