. China IP65 100w 200w 300w 400w dipimpin lampu sorot Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

IP65 100w 200w 300w 400w dipimpin lampu sorot

Kaluwihan

* Ngirit Ngirit Energi kanthi Lampu Banjir lan Tunnel LED sing umure dawa

* Multi Daya lan Multi Lumen output

* Lensa PC anti-silau kanggo kinerja maksimal lan distribusi cahya.

* Desain sink panas sing inovatif kanggo proteksi panas maju ing kahanan ruangan panas sing dhuwur

* Lensa sinar ing sudhut 60 lan 90 derajat kanggo kinerja cahya maksimum

* Instalasi gampang cepet kanthi gampang dipasang kanthi krenjang sing bisa diatur kanthi bolongan 13 lan braket 180 derajat

* Desain modular inovatif sing luwih maju sing nyedhiyakake segel silikon kanggo nglindhungi cahya saka bledug, rereget lan kelembapan ing kahanan cuaca sing paling angel.

* Apik banget 140 Lumens saben kinerja Watt


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet
Daya Lampu: 50/100/150/200/250W/300W/400W/500W
Aplikasi: parkir, papan reklame, stadion (lapangan bal-balan, lapangan tenis, lsp.), bangunan lampu eksternal, taman hiburan, bandara, jembatan, terowongan lan papan liyane.
Suhu Warna (CCT): 2700k-6500k opsional
Indeks Rendering Warna (Ra): 70/80 opsional
Tipe LED: Lumileds/CREE 3030SMD
Merk Driver: Philips/Mean Well/LIFUD/DONE/UNIKE driver kualitas
Fungsi Cerdas: dimming/DALl/ZIGBEE kontrol cerdas
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):120-140LM/W
Tegangan Input (V): AC90-305V / 50/60HZ
Umur Kerja (Jam): 70000
Sudut sinar: 60 ° / 90 ° opsional
Proteksi: IP66
Suhu kerja (℃): -25 - 45
Bahan Badan Lampu: Aluminium + lensa PC
Sertifikasi: CE, RoHS, SASO
Garansi: 5 taun
Spesifikasi
Model UNK-FL50G UNK-FL100G UNK-FL150G UNK-FL200G UNK-FL250G UNK-FL300G UNK-FL400G UNK-FL500G
daya
50w
100w 150w 200w 250w 300w 400w 500w
Jumlah modul
1 modul 2 modul 3 modul 4 modul 5 modul 6 modul 8 modul 10 modol
Lumen
7000 lm
14000 lm 21000 lm 28000 lm 35000 lm 42000 lm 56000 lm 70000 lm
Tegangan Input AC90-305V 50/60Hz
Efikasi Khas: 120Lm/W, nganti 140Lm/W
CRl Khas: 70, opsional: 80/90
THD <20%
IK/IP IP66/IK08
Sumber cahya SMD 3030
Werna awak BLACK (bisa custom warna lain)
Tingkat anti-munggah 4KV/6KV/10KV/20KV opsional
Bahan Radiator Kab Aluminium Alloy Kab
Suhu panyimpenan -40 ℃ ~ 70 ℃
Suhu operasi -25 ℃ ~ 45 ℃
Sudut Beam 60°/90°
Fungsi Smart dimming / DALl dimming / ZIGBEE kontrol cerdas
Umur urip
70000Hrs
1
3
5
5
4
2

 

APLIKASI

11

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita