• page_banner

Kabar

  • Daya Tahan Optimal lan Fitur Lanjut ing Lampu Arena LED UNIKE

    Daya Tahan Optimal lan Fitur Lanjut ing Lampu Arena LED UNIKE

    Nalika teknologi maju, lampu LED wis dadi pilihan sing disenengi kanggo macem-macem aplikasi ruangan.Lampu LED ora mung menehi efisiensi energi nanging uga menehi padhang lan daya tahan sing ora ana tandhingane.Iki wis nyengkuyung mundhak ing manufaktur lampu LED, amarga perusahaan ngupayakake ...
    Waca liyane
  • Carane madhangi Spaces Outdoor Panjenengan

    Carane madhangi Spaces Outdoor Panjenengan

    Lampu stadion njaba cocok kanggo panggonan sing mbutuhake cahya gedhe, kayata stadion olahraga, parkir, alun-alun, dermaga, bandara, lan pelabuhan.Panggonan kasebut mbutuhake lampu intensitas dhuwur lan padhang dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan saben dina lan safety.Lampu arena duwe ...
    Waca liyane
  • Tips cahya njaba

    Tips cahya njaba

    Cahya Outdoor Ningkatake Karya Visual lan Estetika Ruang Ruangan.Ing mujur nengen ruangan, cahya ndadekke urip liya kanggo sesawangan ing wayah wengi.Nalika nerangake lampu taman sing dipimpin solar, lampu plataran solar nyukupi syarat kanthi rating anti banyu IP65, bebarengan karo ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan saka Lampu Strip LED - Pambuka

    Kaluwihan saka Lampu Strip LED - Pambuka

    Lampu Strip LED wis entuk perhatian sing signifikan ing industri lampu LED sing berkembang kanthi cepet ing China.Dibandhingake karo peralatan lampu tradisional, lampu strip LED duwe sawetara kaluwihan sing luar biasa: Kaping pisanan, lampu jalur LED ngasilake warna murni amarga permukaan sing padhang dhuwur ...
    Waca liyane
  • Aplikasi pasar lampu jalan LED ing Amerika Serikat

    Aplikasi pasar lampu jalan LED ing Amerika Serikat

    Lampu dalan penting kanggo nyedhiyakake cahya ing dalan lan dalan gedhe.Wis pirang-pirang taun, lampu discharge intensitas dhuwur (HID) kayata lampu sodium tekanan dhuwur, lampu halida logam, lan lampu merkuri wis dadi sumber cahya sing paling umum kanggo lampu jalan tradisional.Nanging, luwih lan m ...
    Waca liyane
  • Carane Ngetung Daya Panel Surya

    Carane Ngetung Daya Panel Surya

    Panel surya minangka inti lan bagéyan paling penting saka sistem pembangkit tenaga surya.Fungsine yaiku kanggo ngowahi energi surya dadi listrik, sing bisa disimpen ing baterei utawa digunakake kanggo daya.Kualitas lan biaya panel surya bakal langsung nemtokake kualitas lan biaya kabeh ...
    Waca liyane
  • Apa milih lampu solar LED

    Apa milih lampu solar LED

    Lampu jalan LED tenaga surya wis dadi populer ing macem-macem negara amarga akeh kaluwihan tinimbang lampu jalan tradisional.UNIKE Technology Limited, produsen lampu dalan sing misuwur, seneng menehi pitung keuntungan utama saka lampu jalanan LED tenaga surya ...
    Waca liyane
  • Desain Lampu Lapangan Tenis

    Desain Lampu Lapangan Tenis

    Kualitas lapangan tenis utamane kalebu telung aspek kasebut: lapangan tenis, pager lapangan tenis, lampu lapangan tenis.Artikel iki utamane ngenalake desain lampu lapangan tenis.Ukuran standar lapangan tenis ganda yaiku 23.77 * 10.98 meter, lan kudu ana ruangan sing ora ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane Lampu Surya Desain Terpadu lan Split

    Bedane antarane Lampu Surya Desain Terpadu lan Split

    Lampu jalan surya pamisah lan lampu jalan surya terintegrasi minangka perlengkapan lampu dalan sing umum, ing proses tuku lampu jalan surya Bedane antarane rong jinis lampu jalan surya: 1. Komponen beda-beda Lampu jalan surya pamisah kasusun saka baterei, lampu LED ho ...
    Waca liyane
  • Carane nambah padhange lampu solar

    Carane nambah padhange lampu solar

    Cara kanggo nambah padhange lampu solar: Kaping pisanan, nginstal panel solar ing wilayah ngendi cahya wis murup kanggo mesthekake limang kanggo enem jam wektu katerangan srengenge, liyane cahya digunakke, sing luwih dhuwur padhange lampu.Kapindho, sirah lampu ing njero solar ...
    Waca liyane
  • Suwene umur lampu jalan surya

    Suwene umur lampu jalan surya

    Penjualan lampu jalan surya mundhak kanthi cepet, lan akeh wilayah deso nganggep lampu jalan surya minangka pilihan penting kanggo lampu ruangan.Nanging, isih akeh wong sing kuwatir babagan umur layanan, mikir yen iki minangka produk anyar, teknologi kasebut durung dewasa, lan ...
    Waca liyane
  • Carane lampu solar ngontrol wektu cahya

    Carane lampu solar ngontrol wektu cahya

    Panganggone lampu solar trep banget, utamane kanggo wong sing mlaku ing wayah wengi.Nanging ngerti rincian panggunaan lampu solar.carane lampu solar ngontrol wektu cahya.Umume ana telung cara kontrol kanggo wektu cahya kontrol lampu solar, yaiku kontrol wektu, kontrol cahya, lan ...
    Waca liyane
  • Carane tuku lampu solar?

    Carane tuku lampu solar?

    Cara tuku lampu solar: 1. Sel surya: Fungsi utama sel surya yaiku ngowahi energi cahya dadi listrik, fenomena sing diarani efek fotovoltaik.Ing antarane akeh sel surya, sing luwih umum lan praktis yaiku silikon monocrystalline, polysilicon lan silikon amorf.Ing ...
    Waca liyane
  • Cara kanggo milih sumber cahya saka lampu werna solar

    Cara kanggo milih sumber cahya saka lampu werna solar

    Kita kabeh ngerti yen tren pembangunan lampu jalan surya banget galak, lan akeh panggonan wis ngganti lampu werna tradisional karo lampu werna solar, ing tangan siji, amarga lampu werna solar nyimpen dhuwit lan alangan, ing tangan liyane, amarga solar werna. lampu hemat energi lan lingkungan...
    Waca liyane
  • Sekawan standar kualitas kanggo desain lampu stadion

    Sekawan standar kualitas kanggo desain lampu stadion

    Kanggo stadion modern, ora mung bangunan sing kudu ayu lan loman, nanging uga macem-macem peralatan olahraga sing lengkap Lan mbutuhake lingkungan cahya sing apik, yaiku, kudu duwe katerangan lan padhang sing cocog lan seragam, becik. werna cahya, telung dimensi ...
    Waca liyane
  • Napa Lampu Jalan LED Solar Kudu Dipromosikan?

    Napa Lampu Jalan LED Solar Kudu Dipromosikan?

    Masalah apa ing donya saiki sing kudu digatekake?Iku masalah lingkungan.Yagene masalah lingkungan muncul?Amarga manungsa tansah nindakake apa wae sing dikarepake, mbuwang akeh sumber daya ing alam, lan ing proses kasebut akeh sampah ...
    Waca liyane
123Sabanjure >>> Kaca 1 / 3