. China Outdoor komersial Die-Casting Aluminium lan PC Lens omah Shoebox retrofit kit 100w 150w 200w dipimpin lampu dalan Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Komersial Luar Ruangan Die-Casting Aluminium dan Perumahan Lensa PC Kit retrofit kotak sepatu 100w 150w 200w dipimpin lampu jalan


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
2700-6500
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
140lm/w, 140
Indeks Rendering Warna (Ra):
80
Dhukungan Dimmer:
YA
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo
Sumber cahya:
LED
Tegangan Input (V):
AC85~277V
Fluks Luminous Lampu (lm):
28000M
CRI (Ra>):
80
Suhu kerja (℃):
-20 – 40
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
BV, CCC, ce, CQC, C-tick, Energy Star, EMC, ETL, FCC, GS, GOST, LVD, PSE, RoHS, Reach, Saa, SASO, VDE
Garansi (Taun):
5
Panggonan Asal:
Cina
Jeneng merek:
UNIKE dipimpin lampu jalan
Nomer Model:
Lampu jalan UNK-ST200D dipimpin
Sudut Beam (°):
120
Aplikasi:
parkir, dalan, dalan gedhe, dalan, cahya ruangan
warna:
Coklat, Ireng
Sumber Daya:
AC
Chip LED:
SMD 3030 Lumileds
Garansi:
5 taun
Pabrik daya:
> 0.9
CCT:
2700K ~ 6500K LED lampu dalan
omah:
Tekanan Tinggi Die-Casting Aluminium lan Lensa PC
Jumlah LED:
224 PCS mimpin lampu Roadway
Merk Driver:
Tai Wan Tegese Inggih utawa driver kualitas padha
Watt opsional:
50-200W
Umur Kerja (Jam):
70000
Efikasi Luminous (lm/w):
140

Komersial Luar Ruangan Die-Casting Aluminium dan Perumahan Lensa PC Kit retrofit kotak sepatu 100w 150w 200w dipimpin lampu jalan

 
MASS_APP4_574_BEGIN
MASS_APP4_574_E
  


LAMPU JALAN LED–SOLUSI AGUNG kanggo GANTI CFL,HPS,MHL sing ana.

 

Ngirit panggunaan energi lan minimalake panggantos lampu kanthi lampu jalan LED sing awet, atraktif, lan tahan suwe.Lampu panggantos LED dalan sing dirating IP65 iki dibangun nganggo komponen lan driver LED sing berkualitas tinggi lan dilindhungi saka bledug lan kelembapan kanthi segel silikon lan sambungan anti banyu.Omah sing tugas abot, Die-Castingaluminum tikel minangka sink panas massive sing cepet dissipates panas kanggo ngluwihi umur sirkuit.Lensa unik sing ngilangi kabutuhan bayangan reflektor kanggo ngontrol sudut sinar menehi lampu panggantos LED iki tampilan berteknologi tinggi sing menarik.Lampu jalan UNIKE iki standar kanthi sudut sinar 90 ° * 120 °.krenjang gampang-instal kasedhiya kanggo soyo tambah imbuhan amba.

Deskripsi Produk

 


Fitur Utama UNIKE kanggo Kit Retrofit Kotak Sepatu 400W 500w HPS PSMH setara bohlam 200w dipimpin lampu jalan:

  • Kripik Lumileds Kualitas Tinggi 3030 2Dgawean USA
  • Efisiensi dhuwur Tai Wan Tegese Driver Inggih
  • Tegangan input universal saka AC85-277V
  • Tegangan operasi safety saka DC24-DC46V
  • Output cahya kelangan sing apik banget
  • Aluminium die cast omah lan heat sink terpadu, boros panas gedhe
  • Lulus tes voltase dhuwur 4000V dening TUV&ETL
  • linuwih,Struktur awet & kinerja stabil,ip65 anti banyu
  • Rotasi awak lampu kanggo instalasi fleksibel 270 °
  • Gampang kanggo nginstal lan operate, free pangopènan kanggo akèh taun
  • Bocor Tegangan kurang saka 10V sajrone operasi
  • Aman, hemat energi, konsumsi daya 60% luwih murah tinimbang sumber cahya tradisional
  • Tahan angin kelas 17
  • Umur layanan dawa nganti 70000 jam
  • Ora ana radiasi UV utawa IR.
  • Ora kedhip / Instan wiwitan
  • Ora ana gangguan RF
  • Ora merkuri
  • CE & RoHS tundhuk karo UL kadhaptar trafo

Desain anyar saka Shoebox retrofit kit 400W 500w HPS PSMH setara bohlam 200w dipimpin lampu jalan:




 

Spesifikasi Lampu Jalan LED UNIKE:

 

Model daya Ukuran antarmuka Jumlah LED (pcs) Ukuran Lampu/MM Packing ukuran/CM GW (kg) sopir
UNK-ST080D 80W φ60 mm 112 pcs 482*326*80 55*40*14 4,8 kg Kualitas / Meanwell
UNK-ST100D 100W φ60 mm 112 pcs 482*326*80 55*40*14 4,9 kg Kualitas / Meanwell
UNK-ST120D 120W φ60 mm 168 pcs 517*406*80 59*48*14 5,2 kg Kualitas / Meanwell
UNK-ST150D 150W φ60 mm 168 pcs 517*406*80 59*48*14 5,2 kg Kualitas / Meanwell
UNK-ST200D 200W φ60 mm 224 pcs 552*406*80 62*48*14 6,4 kg Kualitas / Meanwell
UNK-ST300D 300W φ60 mm 336 pcs 600*406*100 67*48*16 7 ,6kg Kualitas / Meanwell

 

Aplikasi UNIKE kanggo kit retrofit kothak sepatu 400W 500w HPS PSMH setara bohlam 200w dipimpin lampu jalan:

 Digunakake akeh ing dalan negara, dalan tambahan, dalan utama jembatan, dalan gedhe, parkir, taman, wilayah omah, wilayah industri, lsp. IP65 anti banyu 200W saben modul sing dipimpin lampu bohlam sing dipimpin lampu jalan.



 

UNIKEKontrol kualitas: Kit retrofit kothak sepatu 400W 500w HPS PSMH setara bohlam 200w dipimpin lampu jalan

 

  • a) Sadurunge pesenan bakal dikonfirmasi, kita kudu mriksa suhu materi & warna kanthi sampel sing kudu ketat.
  • b) Kita bakal nglacak fase produksi sing beda saka wiwitan.
  • c) Saben lampu LED qualiy dicenthang & di resiki sadurunge packing.
  • d) Sadurunge pangiriman klien bisa ngirim siji QC utawa titik pihak katelu kanggo mriksa quaity.
  • e) Kita bakal nyoba sing paling apik kanggo mbantu klien nalika ana masalah 

Pengiriman sakaLampu Jalan LED UNIKE:

1. FedEx / DHL / UPS / TNT kanggo conto, Door-to-Door;
2. Miturut Air utawa Laut kanggo barang batch, kanggo FCL;Penerimaan Bandara / Pelabuhan;
3. Pelanggan sing nemtokake pengiriman barang utawa cara pengiriman sing bisa dirundingake;

4. Wektu Pangiriman: 3-7 dina kanggo conto;5-25 dina kanggo barang batch.

Informasi Perusahaan UNIKE.

Sadurunge lan sawise dodolan ing layanan wektu 7/24, welcome kanggo hubungi kita kapan wae!
Supplier solusi Lampu Profesional!

UNIKE Technology Limitediku perusahaan Hongkong diduweni kang dumunung ing Ban'an District, Shenzhen, China, kalebu area saka sakabehe 2919 meter persegi, lan lokakarya anyar kita bakal rampung rauh ing pungkasan taun kang bakal dadi 6000 meter persegi.
Kita fokus ing lampu industri sing dipimpin kualitas dhuwur, kayata lampu LED High Bay, lampu Tunnel LED, Lampu Banjir LED, Lampu Batten LED, lampu jalan LED lan produk liyane sing gegandhengan.Kita uga bisa nyedhiyakake solusi omah lan aksesoris lampu sing dipimpin miturut panyuwunan.Umume produk kita yaiku CE, RoHS, PSE SAA lan DLC disetujoni.
Kita duwe kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi, kalebu kontrol bahan sing bakal teka, pemantauan kualitas ing proses, inspeksi metu lan tes relatif.Insinyur kita duwe pengalaman LED luwih saka 10 taun lan tim dodolan sing dipercaya bakal nyedhiyakake produk lan layanan teknis sing bermutu kanggo njamin pengalaman bisnis sing nyenengake.
Kajaba iku, kita bisa netepake kontrol AQP lan SPC adhedhasar syarat pelanggan.Kabeh iki ngidini kita njamin kepuasan pelanggan.


kontak


 

 

Produk sing gegandhengan


 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita