. China ruangan dipimpin lampu jalan ip65 180lm etl 30w 100w 150w 200w lumen kuwat Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

lampu jalan led outdoor ip65 180lm etl 30w 100w 150w 200w lumen kuat

Kaluwihan:

* Multi Daya lan Multi Lumen output
* Desain industri kompak kanthi lensa PC optik tranparence dhuwur
* Desain sink panas sing inovatif kanggo proteksi panas maju ing aplikasi ruangan panas sing dhuwur
* Sensor awan, kontrol DALI Kasedhiya kanggo ngirit energi lan umur baterei
* Lensa polarisasi 140 derajat kanggo jangkoan maksimal kanthi rega murah kanggo konsumen.
* Output daya maksimal kanthi rega sing efektif banget.
* Apik banget 130 Lumens saben kinerja Watt


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Daya Lampu: 30W, 50W, 100W, 150W, 200W
Aplikasi: dalan / taman / kothak / koridor
Suhu Warna (CCT): 6500 (K)
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):100-110lm/w
Indeks Rendering Warna (Ra): 80
Anti-surge: 4KV
Tipe LED: LED
Aperture lampu: 60mm
Ukuran lampu: 495 * 215 * 80mm
Tegangan Input (V): AC100-265V / 50/60HZ
Fluks Cahaya Lampu(lm):11000(LM)
Umur Kerja (Jam): 40000
amba Beam: 140*70
Proteksi: IP66
Lampu Body Material: Aluminium
Sertifikasi: Aluminium
Jumlah manik lampu: 120 pcs
Garansi: 5 taun
Umur (jam): 50000
Spesifikasi
Suhu kerja (℃)
-40°~ 50°
Indeks Rendering Warna (Ra)
80
daya
30W, 50W, 100W, 150W, 200W
tembung kunci
Led Garden Street Light Outdoor
Aperture lampu
60 mm
Anti-munggah
4KV
Ukuran lampu
495 * 215 * 80 mm
Jumlah manik lampu
120 pcs

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: Multiple 10
Ukuran paket per batch: 48X44X54 cm
Bobot reged saben batch: 17.500 kg
Tipe Paket: Adjustable adaptor lampu jalan mounting bracket bahan dipimpin
1. Lebokake dhisik produk kasebut nganggo katun mutiara sing kandel lan lebokake produk kasebut menyang karton njero 2. Pungkasan sijine produk menyang karton njaba kanggo entuk proteksi ganda
https://www.alibaba.com/product-detail/zhongshan-outdoor-led-street-light-ip65_1600460723936.html?spm=a2700.shop_plgr.41413.21.6f0240b0tDMCv9
1
2
3
5
8
9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita