. China ruangan stadion dhuwur mast LED cahya 200w kanggo 1600 watt Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

stadion outdoor lampu LED mast dhuwur 200w kanggo 1600 watt

Nomer Model: UNK-FL200F

Daya: 200-1600W kasedhiya

Aplikasi:

Alun-alun ruangan, lampu plaza, Stadion Olahraga, Olahraga Diajukake, Lapangan Basket, Lapangan Baseball, lampu mast dhuwur ruangan, lampu menara

Suhu Warna (CCT): 2700-6500K opsional

Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 150~160lm/w±5%

Fluks Cahya Lampu (lm): 31000lm±5%(200W)


Detail Produk

Tag produk

Rincian cepet

Nomer Model: UNK-FL200F

Daya: 200-1600W kasedhiya

Aplikasi:

Alun-alun ruangan, lampu plaza, Stadion Olahraga, Olahraga Diajukake, Lapangan Basket, Lapangan Baseball, lampu mast dhuwur ruangan, lampu menara

Suhu Warna (CCT): 2700-6500K opsional

Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 150~160lm/w±5%

Fluks Cahya Lampu (lm): 31000lm±5%(200W)

Indeks Rendering Warna (Ra): 75

Tipe LED: Lumileds SMD led 336pcs/modul

Sudut Beam (°): 30°/60°/90°

Tegangan Input (V): AC100 ~ 277V 50/60Hz

Dhukungan Dimmer: Opsional

Bahan Badan Lampu: Paduan Aluminium + lensa PC

Rating IP: IP65

Garansi (Taun): 5-Taun

Umur (jam): 100000

Sertifikasi: CE ROHS CCC EMC LVD

lampu LED tiang dhuwur stadion outdoor 200w nganti 1600 watt (1)
lampu LED tiang dhuwur stadion outdoor 200w nganti 1600 watt (2)
lampu LED tiang dhuwur stadion outdoor 200w nganti 1600 watt (3)
lampu LED tiang dhuwur stadion outdoor 200w nganti 1600 watt (4)
lampu LED tiang dhuwur stadion outdoor 200w nganti 1600 watt (5)
stadion outdoor lampu LED tiang dhuwur 200w nganti 1600 watt (6)
lampu LED tiang dhuwur stadion outdoor 200w nganti 1600 watt (7)
stadion outdoor lampu LED tiang dhuwur 200w nganti 1600 watt (8)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita