. China umum cahya taman ip65 waterproof LED street light 50 watt 150w 200w Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

lampu umum taman IP65 waterproof LED lampu jalan 50 watt 150w 200w

* 50W kanggo 200W, 140 Lumen saben watt Street cahya

* kanthi 4 jinis sudut sinar lampu profesional kanggo entuk asil cahya sing paling apik

* nggunakake teknologi silika gel ring inti sealing digunakake kanggo entuk anti banyu lan bledug bukti lengkap kanggo kahanan atos

* Desain Aluminium Murni menehi pangayoman unggul marang karat nalika nyediakake umur maneh

* Kabeh kanthi garansi panggantos total 5 taun

* Waterproof IP 66 Rated

* Instalasi gampang cepet kanthi gampang kanthi sudut sing bisa dipasang kanggo ngoptimalake kinerja cahya


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan

Rincian cepet

Daya Lampu: 50/75/100/150/200W
Aplikasi: digunakake ing cahya dalan kanggo dalan gedhe, dalan gedhe sekunder, dalan cabang, pabrik, sekolah, kebon, kothak kutha, taman, plataran, etc.
Suhu Warna (CCT): 2700k-6500k opsional
Indeks Rendering Warna (Ra): >70
Tipe LED: Lumileds 3030SMD
Merk Driver: Mean Well / Inventronics
Fungsi Cerdas: dimming/DALl/ZIGBEE kontrol cerdas
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w): 140LM/W±5%
Tegangan Input (V): AC100-277V / 50/60HZ
Umur Kerja (Jam): 70000
amba Beam: T2M / T3M / T4M / 90 °
Proteksi: IP66
Suhu kerja (℃): -25 - 45
Bahan Badan Lampu: Die-cast Aluminium Alloy + lensa PC
Sertifikasi: CE, RoHS, SASO
Garansi: 5 taun

Spesifikasi

Model UNK-SL050H2 UNK-SL075H2 UNK-SL100H2 UNK-SL150H2 UNK-SL200H2G
daya
50W
75W 100W 150W 200W
Lumen
7000 lm±5%
10500 lm±5% 14000 lm±5% 21000 lm±5% 28000 lm±5%
Tegangan Input AC100-277V 50/60Hz
Efikasi 140Lm/W±5%
CRl T2M / T3M / T4M / 90 °
THD <20%
IK/IP IP66/IK08
Sumber cahya Lumileds SMD 3030
Werna awak Abu-abu cahya (bisa custom kanggo werna liyane)
Tingkat anti-munggah 6KV/10KV/15KV/20KV opsional
Bahan Radiator Kab Aluminium Alloy Kab
Suhu panyimpenan -40 ℃ ~ 70 ℃
Suhu operasi -25 ℃ ~ 45 ℃
Sudut Beam T2M / T3M / T4M / 90 °
Fungsi Smart dimming / DALl dimming / ZIGBEE kontrol cerdas
Umur urip
70000Hrs
9
2
6
7
8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita