. China Shenzhen ETL DLC dipimpin shoebox retrofit kit area cahya 200w dipimpin lampu jalan 60w 80w 100w 150w 250w 300w Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Shenzhen ETL DLC dipimpin kotak sepatu retrofit kit area lampu 200w dipimpin lampu jalan 60w 80w 100w 150w 250w 300w


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
2700-6500K, putih anget/putih alami/putih keren
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
140
Indeks Rendering Warna (Ra):
70
Dhukungan Dimmer:
YA
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX
Umur (jam):
50000
Wektu kerja (jam):
50000
Sumber cahya:
LED
Tegangan Input (V):
100-277V 50/60HZ
Fluks Luminous Lampu (lm):
14000
CRI (Ra>):
70
Suhu kerja (℃):
-25-55
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
ce, ETL, RoHS
Garansi (Taun):
5-Taun
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
unike
Nomer Model:
UNK-SL100D
Sudut Beam (°):
Tipe 3 / Tipe 4 / Tipe 5 terpolarisasi
Aplikasi:
DALAN
warna:
coklat
Sumber Daya:
AC
Bahan Body Lampu:
Aluminium Alloy Kab
Daya Lampu (W):
100
jeneng produk:
lampu jalan led 60w 80w 100w 150w 250w 300w
chip LED:
Kripik Brand Kualitas Lumileds 5050 SMD opsional
omah:
Aluminium konduktif panas dhuwur + lensa PC
Proteksi:
IP65 anti banyu
Tegangan:
Tegangan sudhut universal AC90 ~ 305V, 50/60Hz

Deskripsi Produk

Kasus proyek

Digunakake ing lampu dalan kanggo dalan gedhe, dalan gedhe sekunder, dalan cabang, pabrik, sekolah, kebon, alun-alun kutha,
taman, plataran, lsp.

Gambar rinci
 

kontrol dina / wengi

 

 

Pambuka kaluwihan produk
 
 
 
 
Lensa bahan PC

Lensa materi PC nduweni transmitansi dhuwur lan atenuasi cahya sing sithik.Dibandhingake karo lensa kaca, ora gampang rusak.

 
Tingkat perlindungan IP65
Teknologi silika gel ring inti sealing digunakake kanggo entuk anti banyu lan bledug-bukti, kang cocok kanggo lingkungan atos ruangan.
 
 
 
 
 
 
 

Teknologi Pembuangan Panas Fin

Teknologi boros panas sirip aluminium sing efisien, permukaan nggunakake proses baking bubuk, penampilan fashion, apik banget
resistance karat.

 
Cahya nututi ati
6 scaffolds beda kasedhiya kanggo aplikasi fleksibel ing macem-macem skenario.Braket bisa diatur ing 180 ° kanthi cetha
ukuran, fleksibel nyetel amba miturut kabutuhan beda.
Presentasi produk

 
Jeneng produk
lampu dalan sing dipimpin
 
Bahan
omah aluminium + lensa PC
 
daya
100w-300w
 
Tegangan
100v-277v 50/60hz
 
Sudut balok
TIPE 2/3/4/5 opsional
 
Model
UNK-SL100D
 
Garansi
5 taun
  • Ukuran introduksi lan ukuran gambar

Modul
Ukuran lampu
NW
Ukuran packing
GW
MOQ
1 modul
316*297*57 MM
4,8kg
53*37*13CM
5,4kg
5 bêsik
2 modul
454*297*57 MM
6.2KG
66*37*13CM
7,0kg
5 bêsik
3 modul
616*308*57 MM
8.1kg
82*37*13CM
9.1KG
5 bêsik

Sertifikat

Produk sing gegandhengan
Pambuka perusahaan
Shenzhen UNIKE Technology Limited minangka perusahaan teknologi tinggi sing diadegake ing taun 2010. khusus ing produk lampu LED, terintegrasi karo R&D, produksi lan dodolan ing siji.UNIKE fokus ing solusi pencahayaan ruangan lan njero ruangan (utamane ngasilake lampu jalan LED, lampu sorot LED. LED baylight dhuwur), nandheske efisiensi dhuwur, energi ijo. lan ramah lingkungan, dadi pionir lampu hemat energi ing jaman anyar. Produk sing dipimpin UNIKE wis entuk kabeh jinis sertifikasi otoritas domestik lan manca, kayata CE, RoHS , FCC, TUV, etc., digunakake akeh ing dalan, trowongan, kreteg, dermaga, billboards.landscape, arsitektur, lightening kutha, warehouse, workshop, shopping mall, etc., lan dexported akèh kanggo Amerika Utara, Eropah lan liyane kayata minangka Australia, Selandia Baru. Jepang, Korea, lan negara-negara Asia Tenggara. UNIKE diakoni banget lan disenengi para pelanggan saka saindenging jagad. Kita duwe kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahapan produksi, kalebu kontrol bahan sing bakal teka, ing proses kualitas
ngawasi.inspeksi metu-arep lan relatif testing.Our engineers duwe luwih saka 10 taun pengalaman LED lan tim sales dipercaya bakal nyedhiyani produk technical kualitas dhuwur lan layanan kanggo mesthekake sampeyan pengalaman bisnis nyenengake.

FAQ
Garansi Lampu LED UNIKE:Kita nindakake babar pisan ora saka tembung jaminan utawa kertas, nanging saka kapercayan kualitas lan tanggung jawab kanggo pelanggan
—–(1) Yen driver gagal, kita bakal ngirim driver anyar.
—–(2) Yen LED gagal, kita bakal ngirim LED anyar.
—–(3) Alasan sing ora jelas, kita bakal ngirim set anyar lengkap. FAQ kanggo Lampu LED UNIKE:Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo Lampu LED?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu timbal kanggo Lampu LED sampeyan?
A: 1~50pcs(<5 dina)51~200pcs(7 dina)201~100pcs(10 dina)>1000pcs(Perjanjian)

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan Lampu LED?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye cara ngirim Lampu LED lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo Lampu LED?
A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu pelanggan konfirmasi conto lan ngirim pembayaran kanggo pesenan resmi.
Akhire kita ngatur produksi.

Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk Lampu LED?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 3-5 taun kanggo produk kita.

Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.3%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita