. China Skilful Pabrik 200watt cahya 140lm/w tegese uga driver 80w pinter luces 100w werna dipimpin cahya Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Pembuatan terampil lampu 200watt 140lm/w rata-rata sopir sumur 80w smart luces 100w lampu led jalanan


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
3000K / 4000K / 5000K / 5700K / 6500K
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
130-145lm/w
Indeks Rendering Warna (Ra):
75/80
Dhukungan Dimmer:
YA
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX
Umur (jam):
70000
Sumber cahya:
LED
Tegangan Input (V):
AC100-277V
Fluks Luminous Lampu (lm):
14000
CRI (Ra>):
70
Suhu kerja (℃):
-30~45
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
ce, EMC, LVD, RoHS
Garansi (Taun):
3-5
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
Lampu jalan UNIKE-LED
Nomer Model:
UNK-100F2-SL
Sudut Beam (°):
70 ° * 140 ° kanthi polarisasi 30 °
Aplikasi:
area outdoor / dalan / lampu dalan
warna:
Werna Gray
Sumber Daya:
AC
Daya Rated:
"lampu jalan 100w kab
Pilihan Daya:
50W, 60W, 80W, 100W, 150W, 200W
Chip LED:
SMD 3030 Lumileds
Merk Driver:
Tegese Inggih, SOSEN, MOSO, Lifud
Pabrik daya:
≥0.95 @230VAC
Surge Protect:
SOSEN 10KV surge protect
Fungsi Smart:
Photocell opsional
Kelas IK:
IK09
Bahan Body Lampu:
Die casting Aluminium Alloy
tembung kunci:
Lampu dalan sing dipimpin ruangan
Umur Kerja (Jam):
70000
Efikasi Luminous (lm/w):
140

Pembuatan terampil lampu 200watt 140lm/w rata-rata sopir sumur 80w smart luces 100w lampu led jalanan


 

 

Gambar rinci

 


Model# daya Lumen LampSize/MM Ukuran antarmuka
UNK-SL50F2 50w 7000lm 503x169x86 φ50 mm
UNK-SL100F2 100w 14000lm 568x210x88 φ60 mm
UNK-SL150F2 150w 21000lm 659x250x87 φ60 mm
UNK-SL200F2 200w 28000lm 734x300x108 φ60 mm
Kaluwihan:
omah: Die casting aluminium + lensa PC CCT: 2700-6500K opsional
Proteksi: IP65 CRI (Ra): 70 lan 80 opsional
Tegangan: Universal voltase sudhut AC100 ~ 277V, 50/60Hz PF: ≥0.95 @230VAC
Sudut Beam: 70 ° * 140 ° kanthi polarisasi 30 ° Garansi: 3-5 taun
chip LED: Kripik Brand Kualitas Lumileds / CREE 3030 SMD opsional Supir: Konstan saiki & Driver Terpencil
Fluks cahya: 130-145LM/W daya: 50-200W kasedhiya

 

Entuk rega promosi

 







 

 

Entuk rega promosi


 

 

 

Informasi Perusahaan

 


Napa milih kita?


 

 

Sertifikat kita

 


Panuku Umpan Balik

 


FAQ
RFQ
Garansi Lampu LED UNIKE:
Kita nindakake babar pisan ora saka tembung jaminan utawa kertas, nanging saka kapercayan kualitas lan tanggung jawab kanggo pelanggan
—–(1) Yen driver gagal, kita bakal ngirim driver anyar.
—–(2) Yen LED gagal, kita bakal ngirim LED anyar.
—–(3) Alasan ora jelas, kita bakal ngirim set anyar lengkap.

FAQ kanggo Lampu LED UNIKE:

Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo Lampu LED?
A: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.

Q2.Kepiye babagan wektu timbal kanggo Lampu LED sampeyan?
A: 1 ~ 50pcs (3 dina) 51 ~ 200pcs (7 dina)201 ~ 100pcs (10 dina)> 1000pcs (Perjanjian)

Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan Lampu LED?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya

Q4.Kepiye cara ngirim Lampu LED lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.

Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo Lampu LED?
A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu pelanggan konfirmasi conto lan ngirim pembayaran kanggo pesenan resmi.
Akhire kita ngatur produksi.

 
Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk Lampu LED?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain

Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 3-5 taun kanggo produk kita.

Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.3%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.

 

Klik kene kanggo informasi luwih lengkap

Outdoor die-casting aluminium alloy dipimpin lampu jalan cerdas 50w 60w 100w tahan air taman lampu jalan

 

Outdoor die-casting aluminium alloy dipimpin lampu jalan cerdas 50w 60w 100w tahan air taman lampu jalan

 

Outdoor die-casting aluminium alloy dipimpin lampu jalan cerdas 50w 60w 100w tahan air taman lampu jalan

 

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita