. China Stadion area papan kerja cahya 5 taun babar pisan anti banyu IP65 100w 200w 300w 400w 55000 lumens solar banjir cahya Pabrik lan Pabrik |UNIKE
  • page_banner

Area stadion pencahayaan tempat kerja Garansi 5 tahun tahan air IP65 100w 200w 300w 400w 55000 lumens lampu banjir surya


Detail Produk

Tag produk

Ringkesan
Rincian cepet
Suhu Warna (CCT):
6000k
Efisiensi Cahya Lampu (lm/w):
730 LM, 73
Indeks Rendering Warna (Ra):
75
Dhukungan Dimmer:
NO
Layanan solusi lampu:
Desain cahya lan sirkuit, tata letak DIALux evo, tata letak LitePro DLX
Umur (jam):
20000
Wektu kerja (jam):
6-8
Tegangan Input (V):
3.2 V/1.8 A
CRI (Ra>):
75
Sudut Beam (°):
120
Umur Kerja (Jam):
20000
Bahan Body Lampu:
Aluminium Alloy Kab
Rating IP:
IP65
Sertifikasi:
ce, RoHS, SASO
Panggonan Asal:
Guangdong, China
Jeneng merek:
UNIKE
Nomer Model:
UNK-FL100S1
Aplikasi:
area ruangan / stadion / karya / banjir / cahya trowongan
Sumber cahya:
LED
Fluks Luminous Lampu (lm):
7300lm, 7300LM
Suhu kerja (℃):
-25~45
Garansi (Taun):
2-Taun
Jeneng produk:
Lampu Sorot Led Kab
Pilihan Daya Lampu:
100W
Chip LED:
SMD 3030
Merk Driver:
Tegese apik utawa driver sing padha
CCT:
2700K / 3000K / 4000K / 5000K / 5700K / 6000/6500
Sudut Beam:
60°/90°
Faktor daya:
> 0.9
Sumber cahya LED:
SMD3030 Lumileds

 

Area stadion pencahayaan tempat kerja Garansi 5 tahun tahan air IP65 100w 200w 300w 400w 55000 lumens lampu banjir surya

 






 

 



Pangurangan daya ing macem-macem mode

Model-On Time

0-0.5H

0.5H-2H

2H-4H

4H-5H

5Hkanggo esuk

Model otomatis

100-80%

80-60%

60-50%

radar

Model cahya konstan

100-80%

80-60%

60-50%

50-40%

40-30%

Model radar lengkap

Wong sing obah bisa nyuda daya kanthi proporsi mode cahya konstan, nganti 40% kanthi mlaku 10%

3+X

Daya dikurangi miturut rasio mode cahya konstan, lan sawise 3 jam, sensor radar bakal diuripake.

4+X

Daya suda miturut rasio mode cahya konstan, lan sawise 4 jam, Tit bakal diuripake menyang sensor radar.

 


Produk sing gegandhengan


Informasi Perusahaan

 

 

FAQ


 

Garansi Lampu LED UNIKE:
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Kita nindakake babar pisan ora saka tembung jaminan utawa kertas, nanging saka kapercayan kualitas lan tanggung jawab kanggo pelanggan

—–(1) Yen driver gagal, kita bakal ngirim driver anyar.
—–(2) Yen LED gagal, kita bakal ngirim LED anyar.
—–(3) Alasan ora jelas, kita bakal ngirim set anyar lengkap.
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
FAQ kanggo Lampu LED UNIKE:

Q1.Apa aku bisa njaluk sampel kanggo Lampu LED sampeyan?
Ay: Ya, kita nampa pesenan sampel kanggo nguji lan mriksa kualitas.Sampel campuran bisa ditampa.
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Q2.Kepiye babagan wektu timbal kanggo Lampu LED sampeyan?
A: Sample njupuk 1-3 dina, 5-7 dina kanggo 200 pcs, 10-15 dina kanggo 1000 pcs
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Q3.Apa sampeyan duwe watesan MOQ kanggo pesenan Lampu LED?
A: MOQ Low, 1 pc kanggo mriksa sampel kasedhiya
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Q4.Kepiye cara ngirim Lampu LED lan suwene tekan?
A: We biasane kapal dening DHL, UPS, FedEx.Biasane njupuk 3-5 dina kanggo teka.Maskapai lan kapal laut uga opsional.
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Q5.Kepiye carane nerusake pesenan kanggo Lampu LED?
A: Pisanan ayo padha ngerti syarat utawa aplikasi.
Kapindho Kita ngutip miturut syarat utawa saran kita.
Katelu pelanggan konfirmasi conto lan ngirim pembayaran kanggo pesenan resmi.
Akhire kita ngatur produksi.
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Q6.Apa bisa nyithak logoku ing produk Lampu LED?
A: Nggih.Mangga ngandhani kita kanthi resmi sadurunge produksi lan konfirmasi desain
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Q7: Apa sampeyan menehi jaminan kanggo produk?
A: Ya, kita nawakake garansi 3-5 taun kanggo produk kita.
sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Q8: Carane menehi hasil karo risak?
A: Sepisanan, produk kita diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0.3%.
Kapindho, sajrone periode garansi, kita bakal ngirim lampu anyar kanthi pesenan anyar kanggo jumlah cilik.

sensor gerak ufo dimmable led lampu teluk dhuwur, 170lm/w zigbee wireless remote control photocell, garansi 5 tahun dipimpin lampu jalan, lampu sorot led 100w 150w 200w, ip65 ip66 gudang lampu led, Mean Well driver, ETL, DLC terdaftar
Packing & Pengiriman

 

Area stadion pencahayaan tempat kerja Garansi 5 tahun tahan air IP65 100w 200w 300w 400w 55000 lumens lampu banjir surya

 
Area stadion pencahayaan tempat kerja Garansi 5 tahun tahan air IP65 100w 200w 300w 400w 55000 lumens lampu banjir surya
 
Area stadion pencahayaan tempat kerja Garansi 5 tahun tahan air IP65 100w 200w 300w 400w 55000 lumens lampu banjir surya
 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita